Pilsner fest street gallery 2011

Muž je od přírody tvor ješitný a já nejsem vyjímkou. Proto mě více než potěšilo, že se jedna z mých fotografií, vytvořená přímo pro soutěž talentů Pilsner fest street gallery, dostala do druhého kola mezi nejlepších 30 uměleckých děl a bude ve veřejném hlasování bojovat o vítězství a o pivo na jeden rok zdarma.

Těžko bych volil vhodnější slova, než paní Rejtharová Jana, která mne na tuto skutečnost upozornila mailem:

Dobrý den,

se svojí fotografií jste se přihlásil do soutěže Plzeňského Prazdroje a to Plzeňská street gallery. Mam pro Vás milou zprávu, jelikož fotografie byla vybrána do druhého kola soutěže.

Všechny fotografie budou poprvé vystaveny v nákupním centru Olympia v Plzni kde proběhne 6.8. vernisáž. Tam zůstanou celý týden a poté budou přesunuty do Smetanových sadů v Plzni. V době Pilsner Festu, tedy 26.a 27.8. budou fotografie umístěny v místě festivalu a dne 27.8. bude vyhlášen vítěz soutěže.

Porota vybrala 30 děl a fotek, které postupují do druhého kola a nyní to bude již na hlasování veřejnosti, které dílo vyhraje. Hlasování bude probíhat na webu www.pilsnerfest.cz, kde jsou uvedena podrobná pravidla soutěže.

S přáním hezkého dne
Jana Rejtharová

A tady je předmět celého článku, zmíněná fotografie.

Pilsner Urquell

 

Na možnost hlasování Vás samozřejmě ještě upozorním a budu se těšit na Vaše hlasy.

Kategorie:

Okomentovat