TOP 5 nejlepších vtipů za poslední měsíc #75

Tradiční dávka prověřeného humoru do ne příliš radostného období před výplatou.

Ráno mě probudila nehorázná zima. Původně jsem si myslel, že mi přítelkyně opět sebrala peřinu. Nakonec se ukázalo, že nemám žádnou přítelkyni a že spím vožralej před barákem.

Tuhle jsem nasral kamaráda.
Nachytal mě při honění a jak přitom čuchám ke kalhotkám jeho sestry.
Skutečný problém asi byl v tom, že je měla pořád na sobě
a ani tomu nepomohlo, že to viděla celá její rodina.
Totálně to zkazilo zbytek pohřbu..

Koktavý pán nastoupí do autobusu a ptá se jednoho pasažéra: „K-k-ko-kolik je, p-p-pr-prosím v-v-vás, h-h-h-hodin?“ Cestující ovšem zarytě mlčí a dívá se upřeně z okna. Nešťastný pán se tedy zeptá jiného a pak hned na příští zastávce vystoupí. Ostatním cestujícím to nedá a ptají se toho tichého, proč tomu chudákovi neodpověděl. A ten se konečně ozve: „B-b-bál j-j-jsem s-s-se, ž-ž-že m-m-mi r-r-r-rozbije hu-hu-hubu!“

Mám na vás dotaz a potřebuji poradit. Týká se to alkoholu za volantem.
Včera jsme měli vánoční večírek a k večeři jsem vypil 8-9 piv a k dezertu jsem si dal ještě asi 6 vodek. Proto jsem se rozhodl nechat auto u restaurace a odjel jsem domů autobusem.
Po cestě jsem si všiml policejní hlídky, jak staví a pokutuje ostatní auta, ale autobus nechali projet. Takže jsem se domů dostal bezpečně a bez stresu. To mě skutečně překvapilo.
A teď můj dotaz: Autobus mi stojí za barákem. Nevíte, jak bych ho mohl nenápadně vrátit?

Sedí takhle vedle sebe v letadle dva muslimové a žid, který si pro větší pohodlí sundá boty. První muslim se za letu postaví, že si dojde pro džus. V uličce však sedí Žid, tak se mu nabídne, že mu pro džus skočí. Muslim s potěšením přijme.
Mezitím však vezme jednu botu Žida a flusne mu do ní. Za chvíli je zpátky Žid s džusem. Muslim mu slušně poděkuje a cesta ubíhá dál. Za pár minut dostaně žizeň i druhý muslim. O tomu se žid nabídne a přinese mu džus. I druhý muslim však provede svému židovskému dobrodinci menší zlomyslnost a flusne mu do boty.
Žid mu předá skleničku s džusem, posadí se a obuje si boty. Okamžitě ví, co se stalo a začne bědovat. „Copak tohle bylo nutné? Proč my spolu musíme mít neustálé konflikty? Kdy tohle skončí? Flusání do bot, chcaní do pití…ach jo…takhle přece nemůžeme pokračovat…

Kategorie:

Okomentovat