TOP 5 nejlepších vtipů za poslední měsíc #93

Tradiční dávka prověřeného humoru do ne příliš radostného období před výplatou.

Babišovi přijede návštěva z ciziny. Provádí je po Čapím hnízdě a říká: „Toto je hotel z našeho holdingu. Toto sú zvierata co tady žijou.“ Pokračují dále do budovy: „Toto je jídelna, toto sú moje obrazy.“ Dojdou do obyváku: „Toto je mistnosť, kde sním když spím“. Dojdou do ložnice a tam skotačí Monika se svalovcem. „A toto je moja žena Monika a toto“, ukáže na svalovce – „toto som ja“ dodá z vítězoslavným úsměvem.

– Ťuk, Ťuk, tady exekutor.
– Nejsme doma!
– No, to už opravdu nejste.

Fotograf jednoho renomovaného magazínu dostal za úkol udělat reportáž o velkém lesním požáru. Jeho šéf mu vytelefonoval na letišti zapůjčení malého letadla i s pilotem. Fotograf dorazil na letiště hodinu před západem slunce a opravdu, na letištní ploše stála malá Cesna a v ní seděl pilot. Fotograf si vlezl s výstrojí na zadní sedadlo a povídá: „Tak honem do vzduchu!” Pilot nahodil motor a za chvilku se letadlo odlepilo od země. Letělo sice dost nevyrovnaně, ale letělo. Fotograf říká: „Leťte na severní stranu požáru a udělejte tam několik nízkých průletů.” „Proč?” zeptal se nervózně pilot. „Protože chci udělat fotky. Jsem fotograf a fotografové dělají fotky.” Po krátké pauze pilot povídá: „Chcete říct, že nejste můj letecký instruktor?”

Proč single holky mají kočku?
Protože to je stvoření, které se o ně vůbec nezajímá, vlastně je ignoruje, nechává všude bordel, rozbíjí věci a přijde jen tehdy, když se chce přitulit nebo dostat nažrat.
Což je úplně to samé jako jejich bývalý partner.

Ptá se skautský vedoucí malých skautíků: „Udělali jste dnes nějaký dobrý skutek?”
„Ano, já,” přihlásí se malý skautík. „Potkal jsem starou paní. Nesla dvě těžké tašky a marně se pokoušela stihnout vlak.“ Vedoucí se usměje a praví: “ A tys byl tak hodný, vzal ji ty tašky a pomohl ji vlak dohonit.“ „Něco lepšího, poštval jsem na ni svého Azora, a to si piště, že ten vlak stihla.“

Kategorie:

Okomentovat