Upletl jsem si na sebe bič – šel jsem doprovolně nakupovat oblečení

Jak už jsem psal v minulém postu, posledním krokem k zahájení pářícího rituálu spojeného s vábením správné samičky je obnova šatníku, protože kdyby moje sousedka nebyla mojí sousedkou, asi by mě považovala za bezdomovce, čímž mimochodem straší svého náctiletého syna, pro kterého jsem velkým vzorem.I když bych to udělal strašně rád, nemohl jsem se tomu vyhýbat věčně. Shodou náhod přijela na návštěvu mamka z Prahy a toho prozřetelně využila sestra a nakvartýrovali se mi tu obě. Když už nic, využiji je alespoň jako doprovod a minikomisi, která mi pomůže s výběrem správných kousků, abych si ještě nepřihoršil. Shoping park jsem zavrhl ještě před výjezdem, protože je tak velký, že by se mi mohl během jednoho nákupu úplně sjet vzorek na mojí berli, což je s čerstvou nadílkou pár milimetrů nového sněhu docela vražedná kombinace. Jako druhá a schůdnější volba se jevilo futurum, tak jsme zajeli tam. Ať dělá člověk co děla s prázdným žaludkem to stojí za hovno všechno, tak jsem nejdříve zavedl své dvě poradkyně na kus žvance do KFC. Když jsem pak slíbil, že projdeme obchody s oblečením ve futuru, ještě jsem netušil, že se oblečení prodává v každém druhém.

Když jsem si v prvním obchodě snažil na své výstavní svalnaté nohy nacpat už třetí kalhoty, do posledního potomka jsem proklel toho debila, co je navrhuje a i všechny ty frajery, kteří mají postavy, jak poskládané ze sirek. Košile tam taky stály za prd, protože kdyby měly ještě o milimetr kratší rukávy, tak už by to byly vesty a vůbec to tam bylo praktické jak mražák v iglů. Samozřejmě jsem neodešel, aniž by mi sestra nepustila žilou a tak jsem ji aspoň vystál frontu na klobouk, který ji naštěstí slušel, protože kdyby ne, asi by to znamenalo konec nakupovaní. Při vstupu do druhého obchodu jsem se trochu uklidnil a aji pěna u pusy už nebyla tak moc vidět, protože tam bylo o poznání méně lidí. Fofrem jsem si vybral kalhoty, které jsem si pro jistotu vzal do kabinky v té největší velikosti, abych se nemusel vracet a připadat si příliš nesebekriticky. Byl u nich i opasek, tak jsem zabil dvě mouchy jednou ranou. Segra ještě objevila docela hezkou bundu, tak jsem ji přibral taky.

Nebudu to zbytečně protahovat, nakonec to byl docela úspěšný den. Domů jsem dorazil dobitý jak americké dvojčata, chudý jak  majitel pískovny v egyptě, ale za to spokojený s dobře odvedené práce. Nakonec to nebyl takový horor, jak se na první pohled zdálo.

Jo a do TESCA zas dlouho nevlezu, protože těm idiotům, kteří navrhují rozdělení regálů bylo líto, že se v tom lidi vyznají už od dob carrefouru a tak se rozhodli to celé přeházet. Našel jsem tak polovinu věcí a i z toho jsem byl zmatený jak komár, co právě osouložil odhozený vajgl.

Kategorie:

Okomentovat