Doplněk k příspěvku o seznamce

Opět jsem (samozřejmě omylem) zabloudil na seznamku a musím se s Vámi podělit o to, co jsem tam našel. Pokud jste četli jeden z mých předchozích příspěvků, víte asi o čem bude řeč, ale toto sem prostě nemůžu nedat. Jako plus pro slečnu by se mohly zdát fotografie, které inzerát obsahuje, ale jen v případě, že by na nich nevypadala, jako ne příliš pěkný chlap.

ahojky vsem ostravakum najde se tu nedko na vazne vztach .je mi 20let a ajsem romka a mam jedno dite 4mesicne .a toutou cestu hledam lasku k¨terou jsem nepoznala a chtela bich ji poznat.a najit si chlapa kterej bude mit rad a j me aj moju cerku .samota je moc bolestiva.uz jsem mela chlapa ale bil to o nicem .a ted chci vaznejsi vztach a lasku .najde se tu pro me nekdo milej uprimnej .a nesejde na tom jak vipada ale natom jakej ma srdce a povahu .

Dlužno dodat, že bych měl z předchozího příspěvku smazat tu větu o orangutanovi, protože na to by se musel stydět odpovědět i méně inteligentní a více nadržený opičák, než byl popsán v minulém příspěvku.

Kategorie:

Okomentovat