Zase máme další záchytný bod

Po odběrech v polovině týdne následovala kontrola výsledků a konečné rozhodnutí týkající se schválení operace. Po pár minutách v poloprázdné čekárně jsem na sebe stáhl pozornost spolunemocných, protože tající sníh vyplavil z mých nemalých podrážek polovinu letošních cestářských zásob štěrku. V nestřežené chvilce jsem se raději posunul o dvě místa vedle a tvářil jsem se, že jsou to zbytky po nějakém nešikovném sochaři.Samotné vyšetřen bylo rychlejší, než jsem si myslel a odnesl jsem si z něj nenáviděný poukaz na dalších sto tobolek na čištění játry, které mě neuvěřitelně uspávají. V čekárně už nikdo kromě dvou tatrovek štěrku nebyl. V lékárně jsem se postavil do řady, jako spořádaný občan a protože okolo není nic zajímavého, zadíval jsem se, co si kupuje zákazník přede mnou. že se jedná o přípravek na podporu růstu vlasů jsem přečetl až ve chvíli, kdy mě přestala oslňovat záře odlesků z jeho plešaté palice. Nejsem si úplně jist, jestli to nejsou vyhozené peníze, protože to vypadalo, že tady nepomůže už ani semeno agresivního trávníku. Když už jsem si chtěl vyzvednout svou dávku drog, prohodila lékárnice něco ve smyslu „To jsou ale vlasy“. Předchozí zákazník se otočil a podle výrazu v obličeji chvíli přemýšlel, jak by mu asi slušel můj skalp, pak si jen povzdech a odešel. Nafasoval jsem další dávku Cardui Mariae fructus extractum siccum a spokojeně odešel.

Po chvíli v práci jsem se chtěl objednat na operaci dříve, než si to játra zase rozmyslí a začne z nedostatku chlastu stávkovat. Pokud mi připadalo vyšetření u obvodního lékaře rychlé, tak před telefonickým objednáním by sklopil uši i superman. Doktor v rychlosti zjistil moje alergie, číslo mobilu, aktuální závislost na tabletkách a když už jsem si chtěl začít telefonem luxovat koleno, že by mi udělal i ultrazvuk přes mobil, jen mi suše oznámil datum a čas a zavěsil. Je vidět že soukromnický kapitalismus neváhal a prožral si svou díru i do lékařství. Zaražený jak sraní po kilogramu nekvalitního eidamu jsem nesehnal dost energie na protesty a jen jsem si zmíněné datum zapsal do kalendáře.

Mám před sebou dvaadvacet dní čekání, které si ještě zpříjemním jedním předoperačním vyšetřením a pak? Pak se děj vůle boží.

Kategorie:

Okomentovat