Pozvánka na narozeninovou party

Pro ty z Vás, kteří nemají z jakéhokoli důvodu rádi facebook, jsem se rozhodl zde umístit pozvánku na svou narozeninovou party. Kvůli nepřízni volného času a dovoleným přátel slavím lehce se zpožděním, ale to bude dle mého ten nejmenší problém.

Luu slaví 10110 let

Zdravím a dovoluji si Vás tímto pozvat na svou, lehce opožděnou, oslavu narozenin. Konat se bude dne 20. sprna léta páně 2011 v nám všem dobře známé restauraci R99. Jídla a pití bude dostatek a možná Vám Miky i něco nechá.
Protože jsou podobné akce velmi populární, bude si muset každý návštěvník vstup na tuto akci zasloužit. Jak na to? Způsobů je hned několik:

1. Máš vyhraněný styl oblékání? Jsi metalista, hoper nebo metrosexuál? V tom případě svůj styl otoč o 180° a doraž v oblečení, které by sis jinak v životě neoblékl. Podmínkou je, aby byla změna rozpoznána ostatními. Pokusy o výmluvy nebudou přijaty.

2. Nemáš vyhraněný styl oblékání a přesto se chceš zúčastnit? Stačí když na sebe oblečeš to, v čem většinou uleháš do postele. Pyžamo, noční košilka nebo negližé se stanou tvou vstupenkou na párty.

3. Máš své růžové triko příliš rád a tvé pyžamo už dávno není reprezentativní? Nevadí! I pro tebe je zde možnost dostat se na mejdan roku. Jednoduše si vyber nějaký oblíbený film nebo seriál, který se na csfd.cz pyšní honocením lepším než 80% a ztvárni nám pomocí masky některou z hlavních postav a budeš rovněž vpuštěn do čekárny na peklo.

Účast prosím potvrďte nejdpozději 10 dni předem tzn. nejpozději ve středu 10. srpna.
V komentářích máte možnost avizovat, jak bude Vaše proměna vypadat.

Už teď se těším, jak se společně ožere mr. Yoda, král planety opic, hopeři a metalisti s pár kočkama v nočních košilkách.

Váš Luu

P.S.: Akce je pro všechny s dostatečnou odvahou.

 

Kategorie:

Okomentovat