Soutěž o logo pro Students‘ racing team

Někteří z Vás u o tom slyšeli a jiní se o tom včas dozví. Pár mých dobrých přátel se rozhodlo splnit si sen a zúčastnit se seriálu offroadových závodů v ČR zvaných offroad maratony. Zatímco příprava závodního vozu je v plném proudu, rozhodl jsem se jim taky pomoci. Mé znalosti techniky automobilu nejsou nijak široké, a tak při jeho přípravě občas spíše překážím, nicméně jim mohu i přes to trochu pomoct. A nejen já.Při přemýšlení nad nějakou propagací jejich úsilí a hledání sponzorů a pomocníků padl nápad na vytvoření loga, které by vystihlo podstatu věci a reprezentovalo tým na všech frontách.

A tak tímto vyhlašuji soutěž o nejlepší logo pro Students‘ racing team. Sám jsem nezůstal bez nápadů a hlavně jsem nechtěl soutěž vyhlašovat s prázdnou a proto jsem pár log vytvořil i se svou chabou znalostí grafiky a designu. Barevnou kombinaci jsem zvolil podle celkem slušivého a hlavně levného pracovního oblečení z Canisu.

Své nápady na loga posílejte v rozumném rozlišení na můj mail frenzy.madness@gmail.com. Na konci měsíce uděláme uzávěrku a vydáme anketu, kde budou moci návštěvníci hlasovat o to nejhezčí logo. Finální slovo budou mít samozřejmě členové týmu.

A co vlastně čeká na vítěze? Předně bude mít Tvoje logo tu čest být špiněno olejem, naftou a spoustou dalších provozních kapalin, které přistanou na pracovních oděvech mechaniků, dále pak být poctěno nesčetnými druhy bahna z různých lokalit, jenž na autě přistane a v neposlední řadě se určitě najde příležitost pro svezení vítěze a možná i volná vstupenka na první závod.

A teď už k mým nápadům, které se ve finální anketě určitě objeví.

 

Kategorie:

Okomentovat