Výzva k nadcházejícím volbám

Nikdy bych nevěřil, že se na tomto blogu budu věnovat politice (taky z toho nechci dělat stálý trend), ale pár bodů bych chtěl před nadcházejícími volbami zmínit.

Stojí to za hovno, ale jít k volbám se mi nechce!

Brblat v hospodě u piva je snadné, ale nikdo si nemůže stěžovat na situaci, kterou se sám nepokusil změnit. Pokud nepůjdete volit, nestěžujte si na vyšší daně, podporování menšin, růst státního dluhu, netransparentní a zbytečné zakázky apod.

Jsou tam pořád ti samí zloději!

Člověk, který dělá stále stejný pokus s vidinou jiných výsledků, je blázen. Je to stejné jako volit pořád stejné strany a doufat, že se něco změní. Dejte příležitost i menším stranám a nevkládejte moc do rukou pořád těm stejným lidem v jiných kvádrech.

Já se v politice nevyznám!

Nemusíte trávit hodiny studiem volebních programů jednotlivých stran. Stačí se podívat třeba na web volebnikalkulacka.cz. Aktuálně si na tomto portálu můžete zjistit, jak moc se shodují Vaše názory s hlasováním jednotlivých poslanců za uplynulé období a od 25. září pak také, jak moc se shodují Vaše názory s volebním programem jednotlivých stran.

Kategorie:

Okomentovat