Seznamka do třetice všeho dobrého … a zlého

Jsem nepoučitelný. Na druhou stranu kdybych nebyl, nemohl bych Vám, šťastně zadaným nebo spokojeně samotným, přinášet takové skvosty, které nám jedna z nejpopulárnějších seznamek na serveru lide.cz nabízí.

Dnes se nebudeme kochat pohledem na silně podprůměrnou inteligenci některých pisatelek (tím už jsme se zabývali tady a tady), jako spíše na celkový pohled, který se naskytne zájemci o seznámení z Moravskoslezského kraje, jenž má zájem o partnerku ve věku 18-25 let.

Dnes je 14. září léta páně 2011 a při navštívení výše zmíněné seznamky se Vám naskytne následující pohled na sortu inzerátů:

  1. První vypadá ze všech nejlépe. Obsahuje kvalitní fotografii a v popisu snad není gramatických chyb. Potíž nastane po rozkliknutí profilu pisatelky, protože i přes to, že je umístěn v kategorii Moravskoslezský kraj, jeho pisatelka je z kraje Ústeckého. Takže pro případné zájemce se buď jedná o překlep a nebo jsem prostě narazil na úchylnou milovnici dopravních prostředků všeho druhu.
  2. Druhý inzerát napsala dvaadvacetiletá pisatelka. Ideální věk řekl bych si. Jen kdyby v textu inzerátu nehledala príma chlapa, který vrátí úsměv na tváře její devětapadesátileté tety vysoké 168 cm a vážící 59 kilo. No řekněte, to povzbudí každého mladého nápadníka.
  3. Třetí z řady zřejmě psala milovnice alternativních kalendářů. Svůj inzerát totiž začíná slovy: „Jelikoz se neuprosne blizi duben …„. Nic naplat, člověk nezadaný musí občas udělat nějaký ústupek a tak jsem pokračoval ve čtení. Cituji: „… potrebovala bych nekoho, kdo by za me slozil maturitni zkousku. Pokud se mu to povede, uvazovala bych o dlouhodobejsim pratelstvi 🙂 Podminky: inteligence, trpelivost a logika.„. Strávit několik měsíců života tím, že se budu snažit vypadat jako osmnáctiletá studentka vystrašená z maturitní zkoušky, abych ji pak za ni mohl složit? Ta představa se mi moc nelíbí. Ne že by maturita nebyla dostatečná zábava, ale své bradky se nevzdám.
  4. V předposledním inzerátu se toho zase tolik nenašlo, ale použití slova „nebilo“ ve větě „Vůbec by nebilo na škodu“ je naprosto kulervoucí.
  5. Pisatelkou posledního inzerátu je patnáctiletá slečna, která hledá opravdovou lásku a někoho, kdo ji nebude zahýbat. Pomineme-li, že je u jejího inzerátu napsán věk 21 let, jakou asi může mít slečinka čerstvě vyvržená z lůna základní školy představu o opravdové lásce?

Nebudu, jako u minulého příspěvku psát, že se na seznamku už nikdy nevrátím, protože o tyhle perly opravdu přijít nechci.

Kategorie:

Okomentovat